Betalningsinfo

Kurser

Lär dig bemästra din symaskins alla delar. Gå på kurs hos oss!


Overlockkurs

Nu har vi startat upp med våra populära kurser igen. Här är kursen för dig som vill veta mer och lära dig att använda din overlock med maskinens alla möjligheter.

Vi går igenom overlocken och dess speciella sömmar, allt för du ska ha så stor glädje du bara kan av din maskin. Det är en kurs i tekniksömnad där vi syr igenom maskinens alla sömmar. Vi går igenom hur tre och fyrtrådig overlock fungerar och när man som bäst använder dessa sömmar, vi lär oss sy rullfåll och se hur man använder sömmen på olika plagg. Med en overlock kan du även rynka ditt arbete i samma moment och se hur man syr en flatlock och hur man använder den på ett lämpligt sätt i sin sömnad. Tillsammans med några andra kreativa kursdeltagare brukar detta bli en lärorik och trevlig stund.

Coverlockkurs

En bra grundkurs för dig som tänker köpa en cover eller kanske precis har köpt en. Du får prova att sy med olika pressarfötter och lära dig hur man använder maskinen i praktiken. Under kursen får du mycket inspiration och sömnadstips på hur man bäst använder sin cover.

Du får också arbeta med skärmatta och rullkniv för att lära dig hur du enkelt skär tyget till din bandkantare.

Intresseanmälan

Är du intresserad av att delta i någon av våra kurser? Lämna en intresseanmälan, så kontaktar vi dig. Genom att anmäla intresse förbinder du dig inte till något.

Namn