Betalningsinfo

Om oss

En modern och hållbar symaskinshandlare som erbjuder de senaste modellerna från de största och mest populära tillverkarna.


Om oss

Året var 1964 när min pappa Sven Nilsson började sälja symaskiner för Singer&Co. Jag som driver butiken idag heter Helena. På den tiden ”knackade man dörr”. Han sålde och levererade symaskinen direkt vid dörren. Ett par år senare tar han över företaget och öppnar sin första symaskinsaffär på Östra Storgatan i Kristianstad och säljer då Singer symaskiner i butiken. Med tiden blev det lite trångt, så Sven och min mamma Margareta som också hade börjat jobba i företaget flyttar ett par gånger till andra lokaler och 1985 flyttar man in i den lokalen där vi finns i idag.

Tiden går och många av de andra symaskinsbutikerna stänger igen sina butiker. Då får min pappa Sven möjligheten att ta över fler symaskinsmärken, en efter en. Pfaff, Husqvarna, Bernina, Brother och Janome tillkommer. Detta är symaskinsmärken vi säljer än i dag. 2012 tar jag över familjeföretaget från mina föräldrar och driver det vidare i samma anda. Jag får fortfarande god hjälp av min pappa som fortsätter att serva kundernas symaskiner.